Skip content

BILANCIA PENDEL KATROL KAP

ALDO BERNARDI
Vanaf € 396,43 € 0,01
 
SKU
101392
Kies de uitvoering van je product:
Alle prijzen op Verlichting.be zijn inclusief BTW. en toeslagen
Hulp nodig?
Ons team staat klaar om u te helpen.

Omschrijving

Omschrijving

De BILANCIA PENDEL KATROL KAP van Aldo Bernardi is een elegante en veelzijdige verlichtingsoplossing die perfect past binnen diverse interieurstijlen. Deze enkelvoudige pendel is uitgevoerd in een klassieke witte kleur en biedt je de mogelijkheid om een verfijnde en tijdloze sfeer te creëren in je woning.

Deze pendel heeft een bordvormig design en is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook garant staat voor duurzaamheid. Dankzij de E27 fitting kun je kiezen uit een breed scala aan lichtbronnen, zodat je altijd de juiste sfeer kunt creëren. Hoewel de lichtbron niet is inbegrepen, is het eenvoudig om een passende lamp van maximaal 15 watt te vinden die voldoet aan jouw wensen.

De BILANCIA PENDEL KATROL KAP is speciaal ontworpen voor binnengebruik en heeft een IP20 waarde, wat betekent dat het geschikt is voor droge ruimtes zoals de inkom, hal, keuken, salon, slaapkamer, traphal en woonkamer. De installatie is eenvoudig en de pendel wordt bevestigd aan het plafond, waarbij het diffuus directe licht voor een aangename en gelijkmatige verlichting zorgt. De isolatieklasse II zorgt voor extra veiligheid bij het gebruik van deze verlichting.

Enkele van de voordelen van deze pendellamp zijn:

- Tijdloos en klassiek design: De witte kleur en keramische materialisatie geven een elegante uitstraling die moeiteloos in verschillende interieurstijlen past.
- Flexibiliteit: Geschikt voor diverse ruimtes in huis, van keuken tot woonkamer, waardoor het een veelzijdige keuze is.
- Eenvoudige installatie: De pendel wordt aan het plafond bevestigd en is eenvoudig te monteren.
- Duurzaamheid: De hoogwaardige materialen zorgen voor een langdurige esthetische en functionele kwaliteit.
- Veelzijdigheid in lichtbronnen: Door de E27 fitting kun je eenvoudig de lichtbron kiezen die bij jouw behoefte aan sfeer en helderheid past.

Met de BILANCIA PENDEL KATROL KAP voeg je een vleugje klassieke verfijning toe aan je interieur, terwijl je tegelijkertijd geniet van functionele en sfeervolle verlichting.

Specificaties

Meer informatie
VoorraadOp bestelling
Merk
Aldo Bernardi
FamilieBilancia
Stijl
Klassiek
Locatie gebruikBinnen
BevestigingslocatiePlafond pendelend
Plaats van toepassingPlafond binnen hangend
Mogelijke plaats
Inkom / hal, Keuken, Salon, Slaapkamer, Trap / traphal, Woonkamer / living
VormBord
Kleur
Wit
Gebruikte materialen
Keramiek
Lichtbron inbegrepenNee
Aantal lichtbronnen1
Lampvoet - fitting
E27
Soort licht
Diffuus direct
Soort in merkEnkelvoudige pendel
(Max.) Watt per lamp15
IP-waarde
IP20
IsolatieklasseII
Meer technische detailsZie technische fiche

Technische fiche/gebruiksaanwijzing

Nodige opties

Opties