Skip content

MARASINO

ASTRO
Speciale prijs € 199,54 € 0,01 Normale prijs € 234,75 € 0,01
Op bestelling
SKU
29824
Alle prijzen op Verlichting.be zijn inclusief BTW. en toeslagen
Hulp nodig?
Ons team staat klaar om u te helpen.

Omschrijving

Omschrijving

De MARASINO tafellamp van het gerenommeerde merk Astro biedt een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw interieur. Deze moderne en tijdloze lamp straalt elegantie uit met zijn strakke, witte afwerking, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig gips en pleisterwerk. De lamp heeft een minimalistisch ontwerp dat moeiteloos past in verschillende ruimtes zoals een bureau, kantoor, dressing, leeshoek, salon of woonkamer.

Een belangrijk voordeel van de MARASINO is de veelzijdige GU10 fitting, die u de vrijheid geeft om de lichtbron naar wens te kiezen. Hoewel de lichtbron niet is inbegrepen, ondersteunt deze lamp energiebesparende LED-lampen tot een maximum van 6 watt per lamp, wat uw energiekosten laag houdt zonder in te boeten op verlichtingsefficiëntie. De lamp werkt op een standaard stroomvoorziening van 230V en heeft een IP20-classificatie, wat hem ideaal maakt voor gebruik binnenshuis.

Het onderhoudsvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat de MARASINO eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is. Dankzij zijn compacte afmetingen (105 mm breed en 200 mm hoog) en een gewicht van 1,72 kg, is deze lamp gemakkelijk te verplaatsen en aan te passen aan de specifieke verlichtingsbehoeften van uw ruimte. Ondanks zijn vaste plaatsing biedt hij flexibiliteit in de inrichting van uw interieur.

De MARASINO is ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid. De lamp heeft een isolatieklasse II, wat extra bescherming biedt tegen elektrische schokken. Bovendien straalt deze lamp geen storend licht uit dankzij de afwezigheid van een dimfunctie, waardoor hij een stabiele en consistente lichtoplossing biedt.

Met een speciale prijs van €164,90 (in plaats van de oorspronkelijke €194) biedt de MARASINO niet alleen stijl maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze lamp is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde, betrouwbare en functionele verlichtingsoplossing voor hun interieur. Investeer in de MARASINO om niet alleen uw ruimte te verlichten, maar ook om een moderne en tijdloze uitstraling te geven aan uw woonomgeving.

Specificaties

Meer informatie
VoorraadOp bestelling
Referentie1218001
Merk
Astro
FamilieMarasino
Stijl
Modern, Strak, Tijdloos
Locatie gebruikBinnen
BevestigingslocatieVrijstaand
Plaats van toepassingBinnen vrijstaand
Mogelijke plaats
Bureau / kantoor, Dressing, Leeshoek, Salon, Woonkamer / living
Kleur
Wit
Verkrijgbare kleurenWit
Gebruikte materialen
Gips - plaaster
Lichtbron inbegrepenNee
Soort lichtbronLED
Lampvoet - fitting
GU10
Soort in merkTafellampen
Spanning/stroom230V
(Max.) Watt per lamp6
IP-waarde
IP20
IsolatieklasseII
AfmetingenZie foto
Breedte in mm105
Hoogte in mm200
Dimbaar
Nee
Meer technische detailsZie technische fiche
BenodigdhedenLamp(en)
Gewicht in kg1,72

Technische fiche/gebruiksaanwijzing

Opties