Skip content

SUPER-OH! XS PIVOT 39 ADM DIM8

DELTA LIGHT
Vanaf € 643,53 Normale prijs € 858,04
 
SKU
108456
Kies de uitvoering van je product:
Alle prijzen op Verlichting.be zijn inclusief BTW. en toeslagen

short

Hulp nodig?
Ons team staat klaar om u te helpen.

Omschrijving

Omschrijving

De SUPER-OH! XS PIVOT 39 ADM DIM8 van Delta Light is een veelzijdige en elegante plafondlamp, ontworpen voor gebruik binnen. Deze lamp, geschikt voor montage op een railsysteem, is perfect voor diverse ruimtes zoals kantoren, keukens, woonkamers, slaapkamers, en winkels. De lamp heeft een strak, hedendaags klassiek ontwerp en is beschikbaar in twee stijlvolle kleuren: wit en zwart.

Met een geïntegreerde LED-lichtbron die inbegrepen is, biedt de SUPER-OH! XS PIVOT een helder en diffuus direct licht, ideaal voor het creëren van een aangename en goed verlichte sfeer. De lamp heeft een kleurtemperatuur van 3000K, wat resulteert in warm wit licht dat comfortabel is voor de ogen. De hoge kleurweergave-index (CRI) van meer dan 80 zorgt ervoor dat kleuren natuurlijk en levendig worden weergegeven, wat een belangrijke eigenschap is voor ruimtes waar kleuraccuratesse cruciaal is.

Met een diameter van 390 mm en een hoogte van slechts 50 mm, past deze lamp subtiel in elke omgeving zonder te veel op te vallen. Ondanks zijn slanke ontwerp levert hij een indrukwekkende 1396 lumen met een efficiëntie van 49 lumen per watt, en gebruikt daarbij maximaal 29 watt energie. Dit maakt de SUPER-OH! XS PIVOT ook nog eens energie-efficiënt en duurzaam, geklasseerd in energie-efficiëntieklasse E volgens de nieuwe EU-energielabels van 2021.

Een bijkomend voordeel van deze plafondlamp is de richtbaarheid; ze is 350° roteerbaar en kan tot 45° gekanteld worden, wat flexibiliteit biedt in de lichtinval en verlichting van specifieke delen van een ruimte. Bovendien is de lamp dimbaar via Triac (fase-aan- of afsnijding), waardoor je de helderheid naar wens kunt aanpassen, ideaal voor zowel functionele als sfeerverlichting.

De lamp werkt op een standaard netspanning van 220-240VAC en weegt 1,5 kg. Ze is ook gecertificeerd met IP20, wat betekent dat ze geschikt is voor gebruik in droge binnenomgevingen. Met een isolatieklasse I garandeert deze lamp ook een hoge mate van veiligheid.

Kortom, de SUPER-OH! XS PIVOT 39 ADM DIM8 van Delta Light is een veelzijdige, stijlvolle en functionele toevoeging aan elke binnenruimte, ideaal voor wie op zoek is naar moderne en efficiënte verlichting.

Specificaties

Meer informatie
VoorraadOp bestelling
Merk
Delta Light
FamilieSuper-Oh!
Stijl
Hedendaags klassiek
Locatie gebruikBinnen
BevestigingslocatieRailsysteem
Plaats van toepassingRailsysteem binnen
Mogelijke plaats
Bureau / kantoor, Keuken, Kinderkamer, Salon, Slaapkamer, Winkel, Woonkamer / living
VormRond
Verkrijgbare kleurenWit, Zwart
Lichtbron inbegrepenJa
Soort lichtbronLED
Geïntegreerde led
Ja
Aantal lichtbronnen1
Lampvoet - fitting
Ledmodule
Soort licht
Diffuus direct
Soort in merkPlafondlampen voor op rails
Kleurtemperatuur licht
3000K warm wit
Kleurweergave-index CRI
>80
Spanning/stroom220-240VAC
(Max.) Watt per lamp29
Lumen lamp 1
1396
Lumen per watt49
Energie efficiëntieklasseE (zie nieuwe EU-energielabels 2021)
IP-waarde
IP20
IsolatieklasseI
AfmetingenZie foto
Hoogte in mm50
Diameter in mm390
VerstelbaarJa, 45° kantelbaar, 350° roteerbaar
RichtbaarJa
Dimbaar
Ja, Triac, fase aan- of afsnijding
Meer technische detailsZie technische fiche en instructies
Gewicht in kg1,5

Technische fiche/gebruiksaanwijzing

Nodige opties

Opties